Over Watzalikkopen.nl

Watzalikkopen.nl is opgericht in 2011 door Jean-Paul Polfliet.
Na een voorbereiding van +/- 6 maanden is de webshop online gegaan op 1 januari 2012. Vanaf deze datum begon de webshop langzaam te groeien van enkele bestellingen per week tot honderden bestellingen per maand en van het werken in een garage tot een profesioneel bedrijf runnen in een bedrijfspand.

Door ons te specialiseren in mokken, tegeltjes, knuffels en handdoeken gaan wij voor de beste kwaliteit. Dit is ook de reden dat u bij ons ook geen taarten en bloemstukken vindt, wij houden ons bezig met waar we zo goed mogelijk in willen zijn.

Het doel van Watzalikkopen.nl is om iedereen op een snelle, vertrouwde manier een gepersonaliseerd cadeau te laten bestellen. 


Veilig betalen
Door zoveel mogeljk betaalmethodes aan te bieden hopen wij iedereen te kunnen verwelkomen op zijn eigen "veilige" manier. In de webshop kunt u betalen via: iDEAL, PayPal, MaserCard, Visa, Maestro, Bancontact / Mister Cash, Bankoverschrijving en Achteraf betalen via AfterPay.Levering en bezorging
Omdat wij (bijna) alle producten op voorraad hebben en alles zelf op onze locatie in Goes bedrukken, kunnen wij zeer snel leveren.
Alle bestellingen worden verzonden via DHL en PostNL. Indien een bestelling via pakketpost wordt verzonden ontvangt u aan het einde van de dag het Track&Trace nummer zodat u de zending kunt volgen.


Webshop Keurmerk.
Sinds Januari 2014 mogen wij het Webshop Keuermerk gebruiken.
De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten.

Het certificaat van Watzalikkopen.nl kunt u hier vinden.
Algemene bedrijfsgegevens:

Watzalikkopen.nl
Industriestraat 14e
4462 EZ Goes
Tel: 0113 - 850 697
E-mail: klantenservice@watzalikkopen.nl

KvK-nummer: 50517929
BTW-nummer: NL200856376B01

Rabobank: 358289661
IBAN: NL47RABO0358289661
BIC: RABONL2U

Promobanner