Sleutelhanger Hond

Sleutelhanger Hond

Sleutelhanger Hond

Sleutelhanger Hond met naam, tekst of foto


De laatste tijd hebben wij ons sleutelhanger assortiment flink uitgebreid. Buitenom de foto sleutelhangers hebben wij nu ook al onze knuffels als sleutelhanger. De enigste knuffel die nog miste.... dat was de knuffel hond. 

 

Sleutelhanger Hond bedrukt met naam, tekst of foto Sleutelhanger hond met naamSleutelhanger hond met tekstSleutelhanger hond met foto

 

De sleutelhanger hond is +/- 11 cm hoog en heeft een wit shirtje aan. Op dit shirtje kan je eigen naam, tekst of foto bedrukt worden. De afmeting van de bedrukking is +/- 4 cm x 2,5 cm.
In onze online ontwerpsoftware kun je makkelijk het shirtje ontwerpen.Alles over deze sleutelhanger nog even op een rijtje:
- De knuffel is +/- 11 cm hoog
- De bedrukking wordt gedaan op het shirtje.
- De afmeting van de bedrukking is +/- 4 cm x 2,5 cm.
- Het is een lekkere zachte knuffel


Nog veel meer sleutelhangers.

In onze webshop vindt je niet alleen de Sleutelhanger Hond, maar ook de Sleutelhanger Beer, Sleutelhanger Giraffe, Sleutelhanger Schaap, Sleutelhanger Leeuw en de Sleutelhanger Koe. Al deze knuffel sleutelhangers zijn ook te bestellen als knuffels van 21cm en 50 cm. 
Een overzicht van alle knuffel sleutelhangers vindt je hier en alle 21cm en 50 knuffels vindt je hier.

 

Knuffel sleutelhanger beer met fotoSleutelhanger giraffeSleutelhanger schaapDieren sleutelhanger leeuw met fotoDieren sleutelhanger koeSleutelhanger hond

 Al onze sleutelhanger vindt je hier.

Promobanner
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »